09 de juny 2008

I per fi... instal.lat a Mejía Lequerica

Han estat uns quants dies estressants però finalment l'etapa de transició ha estat el més curta possible:

Dimecres 28: sopar comiat amb els espanyols d'Ingolstadt. Era el comiat conjunt del Ramon i meu i malgrat alguna absència per viatges la convocatòria va ser espectacular, amb més de 30 persones. Tradicional sopar al ja clàssic Castello, discurs improvisat conjunt i entrega de regals: el ja clàssic Monopoly d'Ingolstadt, la recentment posada a la venda maqueta de l'Audi Q5 i la samarreta commemorativa de l'estada com a resident. Després del sopar unes copes a l'Havana (primer lloc on vaig sortir i que fins a aquest comiat no havia tornat) amb més èxit de l'esperat i finalment els més campions buscant on tancar la nit, resultant ser l'Amadeus.

Dijous 29: amb la ressaca del dia anterior i havent dormit tres hores, començava després de la feina el comiat amb els companys alemanys del departament i algun altre company de confiança. Aquest consistia en primer lloc en un magnífic partit en ple sol a 30 graus i amb aigua amb gas calenta com a únic refresc disponible. Plan perfecte doncs després de la festa del dia anterior. En tot cas el partit va ser divertit i va mostrar la clara superioritat ibèrica (5-1 fins que es van començar a fer canvis i equips mixtos perquè les forces no arribaven a més). Després de suar una mica i veure que l'estat de forma era pèssim, detalls impossible en el nostre país. Barbacoa a casa el cap d'Audi tots junts i regals d'un polar high tech d'Audi pagat pel departament i aprovat pel cap d'EK!!

Divendres 30: després de l'última jornada laboral a Audi (més llarga del previst i provocant certs problemes logístics) i d'acabar de netejar el pis a fons, finalment em decidia a aprofitar l'última nit per seguir sense dormir i fer la ruta clàssica la Diva-Eis Keller, els dos llocs més freqüentats en els caps de setmana ingolstadtians. Últim comiat doncs dels últims membres i... espero que fins aviat, ja no només en algun viatge que encara em queda, sinó també per terres catalanes.

Dissabte 31: després de fer l'entrega de claus i d'un vol molt plàcid amb el Ramon... rebuda oficial a l'aeroport (gràcies Xavi, Roig i Joanda) i sense temps per descansar primeres birretes ja al balcó de casa de Barcelona. Unes hores després, sopar al famós Puerto Plata, alguna ruta de bars i tirant ja de Red Bull festa a Les Enfants. Malgrat haver-nos anat veient regularment és una gran sensació retrobar-se amb els amics de tota la vida.

Diumenge 1: únic dia tranquil de tots. Llevar-se quan un vol i tarda tranquila pel pis de Mejía començant a preparar el terreny.

Dilluns 2: després del primer dia de feina a SEAT (més bé de l'esperat), tarda de patejada pels voltants de Mejía en busca de plaça d'aparcament. Definitivament Internet no és el mitjà per trobar números per pàrquings...

Dimarts 3: pausa d'activitats pel pis. Després de la feina, primer partit de volei-platja de la temporada. Lamentablement la pluja va acabar apareixent, un servidor es va lesionar i li va tocar pujar amb bicing aguantant el dolor i l'aigua i a sobre vam perdre 1-2 després d'haver començat guanyant. Però una alegria estrenar la temporada de la Barceloneta i més aquest any que hi ha un campionat (ni que sigui amateur en joc).

Dimecres 4: dia de festa? A la feina potser sí, però a Mejía... Pintar habitació Dani, montar l'estrctura del seu armari, rebre la mudança i tirar tots de mobles i trastos vells, en una jornada més llarga que la laboral. Per altra banda, recollia el títol d'enginyer (5 anys més tard) i aparaulava la plaça d'aparcament.

Dijous 5: després de la feina, sessió matalàs (en una tenda recomenada per a Cris) i IKEA: llit, taula pel portàtil i alguna coseta més.

Divendres 6: recepció de les comandes del dia anterior abans no comenci la vaga de transportistes. Primer Catan amb els companys de pis, sopar amb el Roig, la Guns i la Deborah... i a dormir que demà toca matinar.

Dissabte 7: matinar però per a fer una excursió a Sant Julià de Cabrera. No és normal que tants membres del grup ens ajuntem per fer una activitat de dia, però espero que es vagi fent més sovint. Excursioneta amb el cotxe fins a prop de Manlleu i hora i mitja de pujada fins a una ermita on esperava un bon dinar. La baixada més accidentada per l'aparició del temporal de pluja, però formava part de l'aventura. A la tornada firma del contracte del parquing.

Diumenge 8: dia horribilis però amb bon final. 12 hores treballant al pis. Primer pintada accidentada de l'habitació, amb descrostaments inclosos. Després neteja i muntatge de llit, entremig instal.lació d'Internet. Des d'aquí un agraïment a les forces d'ajuda que van venir: Joanda, Marc, Aitor, Pau, Flop i Dani.

Dilluns 9: dia de festa a la feina per fer el trasllat de coses del dormitori matern cap al nou des del dia d'avui.

I fins aquí la guia, com instal.lar-se en un nou pis amb canvi de país en una setmana sense morir en el intent.

Fotos comiat
Fotos benviguda a Barcelona
Fotos excursió a Sant Julià de Cabrera

0 comentaris: