31 d’octubre 2008

Indoor Karting Barcelona

Aquest pasat dilluns amb el Lluis em vaig estrenar en l'apassionant molt dels karts, una activitat que com les motos d'aigua, feia molt de temps tenia ganes de provar. L'excusa, un parell d'ofertes que www.tincunamicquesempretroba-descomptesoentradesgratis.com va aconseguir i ens permetien reduir considerablement el preu per ronda (17 € normalment, 20€ el primer cop). La veritat que quan un entra per primer cop, impressiona, no es tracta d'una joguina per conduir, sinó que veient com condueix la gent, entrant com a novell, a un se li posen per corbata. Però bé, no es tractava de fer el viatge en va, així que quan ens va tocar, ens vam enfundar el mono i el casc i ens vam posar al volant. Per sort, en aquesta primera ronda, per baixar la pressió, erem només nosaltres dos a la pista, això sí, amb gent mirant per la següent ronda.
Un cop un li dóna gas, les coses són més sencilles del què semblaven, gas-fre i girar, això sí, amb una direcció molt dura que deixa els braços destrossats, especialment en corbes on l'asfalt rebota molt i a la mínima que un badi, es pot fotre una bona nata. Ràpidament es va guanyant confiança, es coneix el circuit i es van baixant els temps a mesura que un comença a dominar l'art del contravolant. Així vam baixar dels 50 i pico segons a 44" en la primera ronda... per començar amb 43" ja a la segona i acabar en els 40". A partir d'aquí ja comença a costar més, la seguretat que un adquireix es converteix en temeritat que acaba amb tocs o derrapades que en realitat només fan que frenar.
En tot cas, una gran experiència a repetir i especialment a organitzar amb més gent per fer un veritable gran premi amb warmup, qualifying i cursa.

1 comentari:

Marc Gil ha dit...

I quan et toca una closca blava com la llences? :)