07 d’abril 2006

Pròxima estació: Hiroshima & Yokohama

Els viatges d'empresa van millorant, ja avorrit de la freda alemanya per fi ha arribat un viatge motivador: Japó, una terra que ha de ser fascinant, cultura, menjar, idioma completament diferent.

Aquest cop el viatge en avió hauria de ser més suportable que Australia, ja que paga l'empresa la classe business, així que espero sofa-llit i barra lliure. Parades a Paris i Seül a l'anada i destinació Hiroshima, per fer la reunió amb Ford-Mazda sense temps a superar el jet lag. La clau és no rendir-se per poder mirar el màxim, museu de la bomba atòmica i temple japonès en una illa. El dia següent si es pot, fer tasca comercial per aconseguir més peces i sino disfrutar de la ciutat abans de volar cap a Tokyo i d'allà a Yokohama, per anar el dia següent a Nissan a mirar d'espiar informació per ajudar a la nostra planta, tasca delicada i amb traductora, doncs aquesta gent es veu que l'anglès poc. Dia lliure a Tokyo i a l'endemà retorn via Paris per tornar a ser a Barcelona.

A més per una vegada no aniré sol, sino amb un company experimentat que m'hi porto genial, així que el viatge promet: veure com es comporta aquesta gent, provar menjar típic japonès (serà com el què ens donen aquí), comprar tecnologia barata, fer algu de turisme i conèixer les geishes, objectius no empresarials del viatge. Es compliran? La resposta a la tornada.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

que vgin be els palillos!!!

Jejejeje, sempre haviem volgut anar a un japo junts, i jo al primer que vai es als EUA i tu vas i t'hi plantes en persona!!! Ja explicaras

Anònim ha dit...

Que suerte kaus ... a este paso vas a tener que hacernos un Frappr! con los sitios que has estado cabrong! :P