08 de desembre 2008

Cancun

Després de l'èxit rotund que va tenir El mètode Grönholm Jordi Galceran havia posat el llistó molt alt de cara a les seves futures obres. Cancun és la seva nova proposta de comèdia per aquesta temporada. Repetint el format de quartet d'actors, Cancun ens porta a l'època on les parelles porten una vida consolidada i comencen a reflexionar sobre si la vida que han tingut és aquella que havien somniat i s'havien plantejat.
En un viatge a Cancun, dues parelles amigues de tota la vida tornen al bungalow a fer una última ampolla de cava. Enmig de l'estat de borratxera, una de les dones fa públic 25 anys després una acció atzarosa que va comportar el desenllaç en la formació actual de parelles. Aquesta revelació portarà a una confusió general que treurà a la llum els sentiments, frustracions dels diferents personatges.
Amb un guió ben construit i un bon final, els diàlegs probablement podrien ser d'un nivell superior. Els gags són suficients per passar una bona estona, quedant però allunyats del riures desenfrenats de la seva obra mestre.

0 comentaris: