17 de juliol 2006

Les bones idees d'Internet

Realment en aquest món modern no hi ha com tenir idees tontes però creatives i fotre-li cara. Si ets original, tens sort i ho saps vendre et pots forrar, i realment Internet és l'eina perquè això estigui a l'abast de tothom.
Com a mostra un parell d'exemples, que suposo molts hauran sentit ja a aquestes alçades.
Aquests dies la notícia és Kyle MacDonald, qui encara que sembli mentida ha aconseguit una casa fent intercanvis de coses per Internet. L'inici? Ni més ni menys que un clip vermell. No perdré molt de temps explicant la seva història, doncs res millor que entrar a la seva pròpia pàgina.
Naturalment una idea semblant amb un bé final tan preuat en aquests temps i en aquest país ja he fet que tinguem el seu imitador nacional. En aquest cas el seu punt de partida és una bamba i ja veurem fins on arriba.
Kyle no és però el primer que ha fet negocis sorprenents per Internet. Ja fa un temps l'estudiant britànic Alex Tew va crear una pàgina per guanyar-se alguns diners amb els què finançar els seus estudis. La idea era posar a la venta els píxels de la seva pàgina. Va dividir els 1000 x 1000 píxels en blocs de 10x10, que estaven a la venda per 100 dòlars. La història va passar als mitjans de comunicació i la fama va crèixer fins a tal punt que els últims blocs d'aquesta pàgina-anunci es van subhastar per quantitats inimaginables.
A veure si un dia d'aquests se m'ocorre alguna cosa semblant i visc de rentes la resta de la meva vida.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Otro bueno es aquel que abrió una cuenta pay-pal y si no reunia x$, donado por los navegantes, antes de 1 año, mataría a su mascota (un conejo).
juasjuas, lo bueno es que habia peña que le dio pasta!
Este tb tuvo imitadores.