06 de juliol 2008

Ventdavall

Aquest dijous vam decidir anar al teatre aprofitant una promoció de CCOO de SEAT amb la què podíemanar a veure l'espectacle Ventdavall al Club Capitol per només 5 €. Certament vam anar-hi bastant a cegues atrets per la promoció, però la curta sinopsis que hi havia tampoc pintava malament. Una comèdia sobre la immigració, una realitat cada cop més extesa en la nostra societat, podia ser interessant.
Un cop vista he de dir que l'obra del director Jordi Basora no em va convèncer massa (ni tampoc als altres sis acompanyats). Algun gag divertit per suposat hi ha i està clar que es pot veure (més a aquest preu reduit) però el resultat queda molt lluny de les expectatives prèvies que teníem. Un text molt poc estructurat forma un conjunt un tant caòtic, amb molts altibaixos i l'abús en excés de molts tòpics sobre els diferents pobles immigrants (amb certa irreverència en alguns moments). El millor l'actuació d'uns actors que en aquest espectacle demostren la seva polivalència interpretat, cantant, imitant, dansant i fent mímica.
La meva intenció després de tornar a Barcelona és intentar anar al teatre més freqüentment, però les obres hauran de ser força millors per assolir aquest objectiu.

0 comentaris: