27 de febrer 2009

Le Pianc (+Silly Walk)

El passat dijous vaig estrenar-me aquest any en el propòsit d'intentar assistir a més concerts de l'agenda musical barcelonina, gaudint de la presentació del primer disc del grup Le Pianc, un grup novell barceloní de pop i pop punk del qual havia llegit i sentit bones referències.
El concert era a la sala Sidecar, lloc ideal per a aquesta mena de concerts per tal de donar una sensació de ple absolut en grups en creixement. L'aperitiu era un grup amic, els Silly Walk, un grup que de moment dóna la sensació de ser el caprici d'una cantant-guitarrista que apunta bones maneres, acompanyada d'un bateria insuls i un vocalista arreplegat per fer bulto. Cançons curtes i bastant repetitives formen part d'un repertori al qual no li auguro un gran futur.
Diferent és Le Pianc, un grup amb un pop molt alegre i divertit en els seus directes. Amb dues vocalistes femenines, baix, guitarra, bateria, saxo i algun altre instrument canviant segons cançons, unes melodies amb referent stereolab, les cançons són enganxoses i festives, cantant en anglès, l'idioma rei d'aquest estil. Essent un grup prometedor que s'està fent un nom en l'ambient musical barceloní, ara cal que intentin variar una mica més els estils entre cançons perquè aquestes sonin més diferents entre elles. En tot cas recomanable per a algú que vulgui veure un directe popero a bon preu i descubrir i recolzar a la vegada un nou grup amb futur prometedor.

0 comentaris: