18 de novembre 2006

Laporta i les seccions

18/11/06 03:00 h. BARCELONA - El responsable de las secciones del Barcelona, Jaume Ferrer, admitió en Radio Barcelona que hubo errores cuando se puso en marcha la campaña de abonados del basket. Dijo que “nos equivocamos a obligar a que fueran socios del Barça los que querían ser abonados al basket. Hemos perdido mil en dos años y queremos recuperarlos. El precio del abono también era caro, 120 euros, que muchos jóvenes no lo podían pagar”
www.elmundodeportivo.es


Suposo que per aquest motiu vaig rebre l'altre dia una carta del Barça donant-me la propaganda dels abonaments d'aquest any. El curiós del cas és que ni vaig veure que els abonaments fossin més barats, ni vaig veure que deixés d'haver l'asterisc al costat del preu per indicar-te que havies de ser soci obligatòriament. Està molt bé reconèixer errors, però si tampoc hi poses remei no sé com volen recuperar els mil abonats joves que han perdut.
Per cert, el Barça ha liquidat la mítica secció de ciclisme, després de què el departament de marketing no pogués trobar en 4 anys un trist patrocinador (els que tenia tots van ser aportats per Melcior Mauri). Una mostra més de l'interés d'aquesta junta directiva per les seccions.

1 comentari:

Marc Gil ha dit...

A Laporta i el seu "equip" mai li ha interessat ni el més mínim les seccions. És una pena, però ja ho va deixar claríssim des de que va decidir colocar al Valero, amb les conseqüències que això va tenir...No he vist ningú tan inútil o expressament interessat com per desmuntar l'equip que va guanyar Lliga i Eurolliga en un sol moviment. Més que un club? Em sembla que cada vegada menys. I el dia que el futbol perdi els laportistes hauran d'inventar-se noves excuses.