22 de novembre 2006

Orgasme mundial

Des de la plataforma Global Orgasm es proposa a la humanitat un curiós repte/experiment. Es tracta de què el proper 22 de desembre, coincidint amb el solstici d'hivern, tots els homes i dones en qualsevol lloc i hora del món tinguin un "orgasme global sincronitzat", durant i després del qual tothom pensi en la pau mundial.
Amb aquesta acció es pretèn produïr un canvi en el camp energètic del nostre planeta, que porti la humanitat a prendre consciència de la necessitat de pau.
Per als més incrèduls, hi ha fins i tot una base científico-empírica darrere aquesta idea. La universitat de Priceton porta a terme des de 1998 un projecte multidisciplinar anomenat Global Consciousness Project, segons el qual pretenen observar canvis en fets aleatoris (com tirar una moneda i veure si surt cara o creu) degut a efectes de la ment humana. Segons possibles interpretacions dels resultats, fets mediàtics com els atemptats del 11-S o el tsunami de l'índic alteren els resultats de fets aleatoris. Segons els promotors, això es deu a l'acció sobre els camps quàntics, que són la base de l'univers, i que si tots ens concentrem en un sentit, podem aconseguir grans resultats.
Tant per als adeptes com per als escèptics, no deixa de ser un curiós experiment per una bona causa, que no implica cap sacrifici, així que no estaria de més una àmplia convocatòria. En el meu cas, com a bon solter, ofereixo la meva disponibilitat a tota persona, preferentment del sexe femení, interessada a participar en l'event (fins a les 15h a Ingolstadt/Munich, entre les 15h i 17 en el vol München-Barcelona i a partir de llavors en qualsevol lloc de la capital catalana).

3 comentaris:

Marc Gil ha dit...

Veig que dius "preferentment", però no "exclusivament" jajaja

Anònim ha dit...

Ell, jo m'hi apunto (sempre hi ha un bon motiu per a fer un kiki!!!!) ara, un orgasme es pot tenir sol o acompanyat, de manera que si la teva crida no te resposta...ja saps!!! (potser millor que altres opcions que deixes obertes en el post, jejejeje)

sukkus ha dit...

afegir que em reservo el dret d'acceptació de l'altri i en cas de no haver-hi candidat@s acceptables, podria recórrer a l'onanisme com diu el joanda.
Ara, noies, també seria una llàstima fer la revolució sols, no? xD