13 de setembre 2008

Tres versions de la vida

Novament tirant de promoció ens vam tornar a costar al teatre, en el què espero sigui un hàbit que poc a poc anem agafant... a la vegada que espero que també el nivell teatral pugui una miqueta. I és que "Tres versions de la vida" va estar bé pel preu reduit que es va pagar, però no crec que valgui el preu normal de taquilla.
Tragicomèdia de Yasmina Reza, l'obra és una triple visió sobre un mateix fet: els Finidori es presenten un dia abans al sopar de l'Enric i la Sònia, portant la mala notícia de què s'acaba de publicar un article molt semblant al què havia anat preparant l'Enric i del qual depenia un possible ascens.
Essent bona la idea i comptant amb una bona interpretació l'obra es fa amena durant l'hora i mitja de representació, però no arriba a entusiasmar probablement per l'excessiva semblança (especialment entre les dues primeres parts) de les tres versions de la vida.

1 comentari:

Marc Gil ha dit...

En efecte...les tres versions no són massa diferents entre elles. Clar que els universos paral·lels no tenen perquè ser totalment diferents i petits detalls poden avisar-nos de que estem en dimensions desconegudes...

L'obra és entretinguda, però no passarà a la història...com a mínim en aquesta versió de la meva vida.