16 d’agost 2012

Corfu II

D'Acharavi ens movíem doncs cap a Pelekas, amb la intenció de veure la costa nordoest i acabar en una zona més propera a Corfu. Pel camí és recomenable fer el port de Lakonas i pujar al castell (un més) d'Angellokastro, des d'on s'obtenen magnífiques vistes sobre les platges de Palaiokastros, un entorn magnífic però excessivament turistitzat.
A Pelekas ens decidíem finalment per un allotjament al poble de muntanya, amb vistes sobre tota la vall i una major sensació de poble que la zona apartamental de la platja. Decisió encertada per poder fer grans sopars i gaudir del millor gyros de Grècia. Però Pelekas ens acabava donant una gran sorpresa més. Quan les expectatives de festa ja eren nul.les, per casualitat ens enteràvem d'una rave a la platja aquella mateixa nit. Res massa espectacular però el tipus de festa que en tot el viatge volíem trobar, provocant l'emoció de tots els membres. Per rematar el bar Zanzibar davant les nostres habitacions ens rebia encara despert per fer una última amb un grup d'italians.
Ambdos dies servien per gaudir d'unes quantes platges més, algunes amb ones per fer bodysurf sense taula. El turístic Agios Gordis ens donava l'últim bany i cervesa davant el mar, i per sort Pelekas no ens tornava a oferir cap gran ambient nocturn l'última nit. El trajecte que ens esperava al dia següent era llarg i analitzant la ruta encara podíem intentar visitar algun highlight més no planificat d'inici.

0 comentaris: