01 d’agost 2012

Nafplio a Poulithra

Mig matí, sol espatarrant i malestar general, però som conscients que el Peloponès requerirà certs sacrificis.
Amb motivació pròpia del viatger, ens adentrem pels florits carrers recorreguts la nit anterior i pugem sl castell d'Acronauplio a base de quantitats indecents d'aigua que compensin la forta deshidratació. Val la pena anar i pagar també per la fortalesa de Palamedes amb espectaculars vistes a tot l'entorn... Di pujant els 857 graons o en cotxe ja ho deixem a gust del lector.
Següent parada, l'espectacular teatre d'Epidauro, sonoritat increïble, entorn natural magnífic i tota la glòria del passat grec davantels teus ulls. Els sucs de taronja natural ens acabaven de recuperar per tornar enrere i enfilar el roadtrip per la costa sudest del Peloponès, en la preciosa ruta d'Argos a Leonidion. A partir de Paralio Astros les muntanyes comencen a envair la costa, convertint la carretera en un seguit de revolts de bellesa creixent.
Les 19h i encara no havíem probat el mar, hora doncs de parar a una de les diverses platges de la ruta. La sensació gratificant de submergir-se es complementa amb el magnífic sopar grec amb peix fresc que decidim fer al xiringuito... Marcel agafa la guitarra, sona bona música i estem davant d'Al mar!!
Comença a enfosquir, agafem el cotxe i arribem fins a Poulithra, un tranquil i familiar poblet de costa, on en una terrassa veiem les primeres imatges de les Olimpiades fent la cervesa de bona nit.

0 comentaris: