10 d’agost 2012

Kefallonia

La marxa cap a la primera de les verdaderament illes jòniques portava els millors moments d'inspiració del Charly: primer percebent l'error en el billet del ferry a les 5 del matí amb tots dormits... i sobretot aconseguint un magnífic allotjament (apartament per 5 amb vistes) a Aristoli, capital de l'illa, on ampliàvem el grup amb l'arribada del Ferri.
El ritme a les illes és fàcil de resumir: copes per la nit (a falta de verdadera festa en els primers dies de la setmana) i ruta de platges durant la tarda. En la primera part destacar descobrir com a mínim els dos bars rockeros del poble i la festa l'ultim dia al Bass Club, aquesta última marcada per un localisme musical, que per una banda s'agraeix, per l'altra et deixa fora de joc.
Parlant ja sobre l'illa, novament destaquen les muntanyes i els canvis de paisatge entre desèrtics i amb més vegetació al nord. Platges de sorra a Lixouri (amb xiringuitos de dubtós gust però) i al sud de l'illa prop de Skala. Platja rocallosa a la resta, però amb la platja de Myrtos com a grand hit, tant pels seus tons turquesa blue tropic de l'aigua (malgrat no ser transparent), com per la seva privilegiada ubicació... Estem parlant de la platja més fotografiada de Grècia, que es pot fer des de la carretera, per gaudir-la ja millor cap al capvespre.
Com a pobles l'estrella és Assos, ubicat a la part baixa d'un isrme. Al nord Fiskardo demostra com en un poble hi pot arribar més gent en iot que en cotxe.
D'allà surt el ferry que ens portava a Lefkada, segona illa jònica que prometia el plan illenc més tranquil del viatge.

0 comentaris: