01 d’agost 2012

D'Atenes a Nafplio

Aterratge a Atenes, primera impressió esperada, molta calor, no és Damasc però ho recorda. La gent preguntava, aprofiteu per veure com estarem en uns mesos. Primera sorpresa, gasolina a 1,76, l'hem arribat a veure ja a 1,96, encara queda marge doncs per apretar les femelles...
Canvi de tema, després d'una quants quilòmetres d'autopista i carretera d'amplis arcens (per cert també de peatge) on la gent condueix de forma molt pràctica, arribem a Corintos. Les runes es poden veure i fotografiar des de fora, especialment per qui vulgui estalviar-se 8 euros i ja n'ha vist d'altres. Més recomenable és pujar fins al castell des d'on divisar tot el vall i el Golf de Corintos. L'arribada in extremis ens va fer fer la visita corrents a costa d'una bona suada però val la pena. Un calçat més adequat que les abarques són recomenables per pujar i baixar les irregulars i relliscoses llambordes.
El capvespre ens conduia per paisatge precios mediterrani d'oliveres, vèiem des de la distància i descartàvem pel dia següent les runes de Mycenes i arribàvem ja de nit a la bonica població costera de Nafplio.
Deixades les motxilles al recomenat Dimitris Bekas rooms, les 11 de la nit no evitaven els 35 graus de xafogor infernal. Unes cerveses, un bon sopar a terrassa (descobrint que la moussaka s'acaba, bé li deixarem la restant al Charly) i una primera nit de copes en un poble animat. En aquest sentit sembla que el viatge promet més que Tanzània.
Els temps canvien, curiosament les societats modernes posem més difícil la crònica de Cibercafè... Grècia estrena les cròniques de viatge des de l'app blogger per iphone. Perdoneu les faltes que hi trobeu.

0 comentaris: