01 de novembre 2006

Aufwiedersehen Barcelona

Finalment ha arribat el moment, ha passat poc més d'un mes que ha estat com el.ludir la realitat, la de deixar novament per un temps la meva estimada Barcelona. I és que encara que no fos estar aquí els caps de setmana, fins ara era com seguir vivint aquí i que el treball fos una llarga reunió de 5 dies. Però ja s'ha acabat, demà, mermat de forces per l'acumulament de estrés de l'última setmana que se m'ha acumulat a la columna, partiré amb el meu cotxe, carregat com els marroquins a l'estiu, cap a aquesta ciutat, que encara no he volgut descobrir (per tal de no esgotar-la massa ràpid), que serà la meva nova llar durant el proper any (i probablement any i mig). Una ciutat novament antagònica a la meva Barcelona, però amb moltes oportunitats de viatjar, amb la nova experiència que significarà viure sol en un pis agradable, recuperar de l'època de l'Erasmus el tornar a fer totes les tasques domèstiques (afegint-hi aquest cop el maleït planxar) i espero com en les altres experiències forànies, el conèixer gent i activitats noves. Serà més difícil aquí conèixer gent, però amb el temps suposo que és inevitable el trobar un grupet afí. Entremig, aquest cop sí, baixades regulars a Barcelona, per no perdre els llaços que espero recuperar al meu retorn, que espero ja sigui el meu establiment definitiu aquí.
En quant a aquest modest espai, espero que romangui tancat el mínim temps possible (tot dependrà de l'eficàcia del DSL alemany per donar-se d'alta). Salut i fins aviat estimadíssims lectors.

4 comentaris:

Odisseu ha dit...

se't trobara a faltar figura. Em sap greu que per 2 dies no ens veiem.

Segur que trobaras gent i coses a fer...per a trobar-ho nomes es necessiten ganes, la resta be tota sola!

Pensa que estas aqui al costat, i encara que agafar un avio sempre acaba comportant moltes hores, entre l'internet i els vols barats, la cosa es mes facil!

Se't trobara a faltar a Barcelona, i espero que un cop acabat aquest any i mig, i quan jo ja porti uns mesos a la "teva" Barcelona escalfant motors, tornis definitivament per a fer mes agradable la nostra estada.

Passa-ho molt be, fes lloc per a nosaltres a la teva casa que segur que vindrem a veure't, i recorda que aqui, alla, o mes enlla, sempre pots comptar amb nosaltres

Una abracada a distancia

Joanda

flop! - Ivan Rodriguez ha dit...

nano! que vagi tot genial! J saps que se't trobara a faltar aqui. Per a mi era com si encara no haguessis estat fora, perque nomes ens podiem veure igualment els caps de setmana. Sobra dir que si necessites res, ja saps on som.
Prepara'ns un foradet, per si puc fer una escapadeta en els futurs mesos.

Una abraçada forta! I fot-los canya a aquests alemanys!
Salut!

Marc Gil ha dit...

Doncs si, ja ha arribat l'hora. Segur que faràs pinya ràpid amb la gent de la feina. I ja saps, sempre pots trobar una alemanya! jeje.

Fins ben aviat! I explora totes les birres bàvares que trobis que després farem examen.

Pau ha dit...

Ves preparando sitio.. alguna visitilla habrá que hacer no ? :)