03 de setembre 2006

Mundobasket VI: i finalment un or d'Espanya

Partidàs espanyol que porta després de tants anys a la selecció de bàsquet a conquerir la medall d'or en un torneig mundial. Amb una defensa de llibre, preparadíssima tàcticament, Espanya ha desquiciat a una Grècia, que decebedora no s'ha sobreposat més en tot el partit i ha acabat apallissada. La lesió de Pau Gasol doncs no ha sigut traumàtica i Espanya ha guanyat jugant a la grega, amb una defensa increïble que ha deixat al rival en 47 punts, un rival que però ha fallat tot el que havia ficat l'altre dia amb EEUU, amb uns percentatges lamentables. Comença doncs el què pot ser una generació d'or del bàsquet espanyol, ja que aquesta selecció per edat li queda molt recorregut i pot assolir encara grans conquestes. A destacar a més dels grandíssims jugadors, l'excel.lent treball que ha fet en Pepu Hernández, inculcant un joc molt seriós, treballat i amb una mentalitat guanyadora, a més de demostrar que en Marc, sense ser el seu germà, pot ser un pivot molt vàlid i intimidador i posant en entredit l'ostracisme al què ha estat relegat aquest últim any per en Dusko a pesar dels evidents problemes en el joc interior blaugrana.

3 comentaris:

Odisseu ha dit...

Ei estrenant comentaris!

Be, unes cosetes:
-La veritat sigui dita, com a gran aficionat d'aquest esport (minoritari en molts llocs d'espanya, encara que a Catalunya amb forca tirada.) del basquet, nomes puc dir que aquest cop si que anava amb el combinat Espanyol, si mes no perque pel que vaig veure, practicava un joc molt equilibrat, amb bona defensa i atac, transicions rapides quan era necessari, i un bon balanc. Amb cinc homes de pista bons, pero una banqueta que hauria estat titular per a Espanya en qualsevol altre mundiall passat (nomes cal recordar els mitics anys amb Alfonso Reyes o Lucio Angulo)

-Pepu es un entrenbador que ja va demostrar a l'Estudiantes que sabia fer un bon grup i aprofitar el millor de cada jugador, i aquest cop ha sabut fer el mateix a la seleccio nacional.

-Pel que fa al Marc, la veritat, si hem tingut tants anys a Duenas al Barca jugant (excepte quan es lesionava), i tampoc ho va fer tant malament (malgrat el "que malo eres cabrooooon") jo crec que Marc tindria un lloc al Barca, ja que per joventut i envergadura te potencial (no se'n troben gaires de 5s com ell en el mercat)

I ara que parlo de 5s... que s'ha fet de Van der Hare????


apa cuida't, i un altre any, ja saps....aposta que hauries fet pasta!

sukkus ha dit...

Doncs Remon van der Hare va fitxar l'any passat per l'Olimpija de Ljubljana. Va jugar 7 dels partits de l'Eurolliga, uns 10 minuts quan ho va fer i una valoració mitjana de +1 per partit. En fi, seguint les expectatives que ja es tenien d'ell, no he vist mai tiu més negat per jugar al bàsquet. El què no sé és si continua o ja l'han tallat

Odisseu ha dit...

jajaja, ahir despres de preguntar-ho al blog, el vaig buscar a la pagina de l'eurolliga....

el millor es que et fixis en el seu palmares, jajajaja ho ha guanyat tot!!!!

quin desastre!