02 de setembre 2006

La joven del agua

Cleveland Heep tracta de passar la vida com pot després d'una terrible desgràcia personal, fent de porter i encarregat de manteniment del bloc d'apartaments The Cove. La vida d'ell i d'alguns dels veïns donarà però un gir, el dia que Cleveland descobreix a una extranya jove, Story, qui resulta ser una narf, una criatura fantàstica, ninfa aquàtica, sorgida dels contes tradicionals japonesos. La seva missió es veurà però compromesa per un scrunch, els seus enemics naturals, que mirarà a més d'evitar el retorn en el seu món. Els modestos veïns de l'edifici es veuran doncs involucrats en aquesta història de conte i alguns veuran modificades les seves vides.
Dirigida per l'hindú de Hollywood Night Shyamalan (El sexto sentido, El protegido, Señales, El bosque), ens presenta una nova història original i imaginativa amb el seu estil personal que barreja el suspens, el drama, l'humor i emocions realistes.
Com en El sexto sentido rellisca el guió en algunes escenes, però és sens dubte una bonica història per entretenir-se en el cine, sense pensar en temes profunds. Un conte per adults. Entre els actors destacar un bon Paul Giamatti (Entre copas) i la hipnotitzant Bryce Dallas Howard, en el paper de ninfa, així com el mateix director, que aquest cop es reserva un paper gens testimonial, com solia fer en les anteriors obres.

0 comentaris: