24 d’abril 2007

La llei de l'oferta i la demanda

Ets metge i vols guanyar fins a 20.000 € mensuals? Et pot semblar una broma de mal gust o que es tracta d'algun tracte poc legal o noble, o que es tracta d'una estafa. Però no, es tracta de l'oferta que et fan els habitants de l'illa escocesa de Jura per convertir-te en el seu doctor permanent, localitzable les 24 h i diposat a assumir la direcció de la clínica local. Espantat davant tanta responsabilitat? Pensa que només hi ha 175 habitants, així que tranquilitza't, el ritme serà molt més relaxat que en qualsevol hospital on estiguis treballant. Per si et sembla poc disposaràs d'una fabulosa vivenda de lloguer subvencionada en un passatge idílic.
Què ha portat a aquesta gent a oferir tal fortuna? Doncs la falta de candidats a viure en un lloc tranquil, sense delictes, amb paissatge preciosos, amb possibilitats de pesca, caça i senderisme en les seves montanyes. També de tornar-se alcohòlic provant whiskies en la destil.leria local.
Tot té un preu en aquesta vida, serà aquest el de l'avorriment de viure en una illa quasi aïllada (sense un servei regular permanent amb qualsevol altra porció de terra habitada)?

2 comentaris:

Odisseu ha dit...

es necessita experiencia? i carrera de medicina? Pensa que a mi se m'acabaa la vida a Londres, i he de buscar un nou lloc.

Va haver una epoca de la meva vida que volia ser ermita, crec que aixo si assemblaria bastant... aix...em vaig equivocar al triar professio!

lluitxi ha dit...

Quin és el periode mínim per estar-se allà? crec que podia intentar convéncer a la Cris d'anar-hi potser un anyet...20000€ x12 = 240000 €. Impressionant!!! Mentres hi hagi Wi-Fi. I segur que algun aeroport d'aquests perduts de Ryanair no cau massa lluny