13 de maig 2007

Playoffs 2007

Aquest cap de setmana ha finalitzat la lliga regular acb 2007. A pesar de la majoria de jornades en el liderat per part del Reial Madrid, en l'última jornada el TAU ha remontat i robat la primera plaça a l'equip madrileny, després de què aquest caigués en pista de la Penya, en un partit amb greus conseqüències pel Barça. Per una banda els badalonins es quedaven amb la tercera plaça, guanyant doncs la primera batalla (no pas la guerra encara) per fer-se amb la plaça sobrant d'Eurolliga per l'any que ve (TAU i Unicaja hi van pels triennis, per sort última edició on aquesta barbaritat està vigent, i Madrid com a campió de la Uleb Cup). Aquesta es decidirà entre l'equip restant que faci més mèrits, decidint en cas d'empat la classificació en la lliga regular. Per tant el Barça es veu obligat a fer-ho sempre millor que la Penya, és a dir, si la lògica s'imposa com a mínim arribar a la final, i en cas de que els badalonins també ho fessin, guanyar la lliga. La dificultat és encara afegida perquè la hipotètica semifinal seria contra el TAU, sincerament un servidor preferiria un Madrid en aquesta eliminatòria (aquesta possibilitat però era remota i passava perquè TAU hagués perduta casa contra Lagun Aro en l'última jornada). És cert que el Barça va guanyar fa unes jornades a la pista del TAU, així que res és impossible, però haurem de veure novament el millor Barça de l'any per superar a l'equip basc en una eliminatòria a 5 partits... sempre que comencem passant contra l'Akasvayu, que dirigit per Pesic, segur que no serà fàcil. Els gironins van defensar la cinquena plaça, relegant a un novament excel.lent Granca a la sisena, que intentarà per primer cop passar dels quarts de final d'una competició nacional davant un molt regular DKV. Pamesa i Unicaja tenien assegurades la setena i vuitena posició respectivament i només els hi faltava conèixer rivals. Valencians i madrilenys, i vitorians i malaguenys (reedició de la final de l'any passat), respectivament, completaran els interessants quarts, que vist el cada cop més igualat nivell acb podrien també acabar presentant alguna sorpresa. Dijous que ve es donarà el tret de sortida.

3 comentaris:

flop! - Ivan Rodriguez ha dit...

Jo crec que no anem a la Eurolliga...
i per cert, t'has assabentat que han retirat l'obligatorietat de ser soci per poder tenir l'abonament del Palau? Una mica tard se n'han adonat potser... a veure com recuperen tota la gent que van perdre. Guanyar la lliga no seria una mala manera de cara a l'any que ve.
Salut!

sukkus ha dit...

Sí, m'he assabentat de la mesura, a bones hores mànigues verdes xD.
Ja, guanyar la lliga, home si passem de semis, potser sí, però fàcil no serà. Jo també crec que l'any que ve no anem a l'Eurolliga. En handbol tampoc hi anem. I el futbol si segueix aixi que no acabem jugant la UEFA, que el València només està a 4 punts. Quina vergonya!!!

Odisseu ha dit...

iep!

a mi no em desagrada haver quedat 4ts, mes que res pq el Granca sempre ens puteja molt, i aixo de viatjar cada dos dies a les illes deu ser una bona putada, molt diferent d'agafar l'autobus i anar a Girona... de manera que tenint en compte que el sistema es 1-1-1-1-1 , prefereixo ser 4 i jugar contra l'Akasvayu, que en un principi hauriem de guanyar.

D'altra banda, guanyar al TAU es mes complicat, sobretot al millor de 3, i jo tb hauria preferit el Madrid,... a veure que passa, encara que aixo de no poder anar a l'Eurolliga sera patetic...

Vinga salut!