24 de novembre 2007

Pollastre a la Bitburger

Feia molt que no em posava a experimentar a la cuina. Crec que l'últim cop que vaig preparar quelcom que no sabia com sortiria, va ser a Manresa, amb el Lluc, amb els llibrets de llom farcits de salmó fumat. Va ser un experiment casual fruit d'una distracció. Com els dos feiem de vegades la compra setmanal junts, ens repartíem el què havíem comprat, per fer una sèrie de plats a casa d'un o altre durant la setmana. I aquella, doncs bé, el llom va quedar a casa meva, i el pernil i el formatge a casa d'ell i en canvi el salmó fumat (pensat per una altra cosa) amb mi. Va ser mirar-nos i dir, perquè no? I efectivament, deliciosos, sencillament recomenables.
I ara, en aquesta tarda d'hivern alemany, esperant a què a les 8 comenci el Barça i ja amb gana perquè he esmorzat frugalment a les 11 i m'he cascat una hora de piscina sense haver jalat res més, doncs he decidit tornar a experimentar:
1 patata. 1 ceba. 2 cuixes de pollastre. Espècies variades (sal, pebre, orenga, basilisc). 1 Bitburger.
Fregir prèviament la patata, la ceba i el pollastre. I després tirar totes les espècies i la Bitburger i deixar-ho fer a foc lent tapat. El resultat? Als comentaris quan ho hagi provat.

4 comentaris:

sukkus ha dit...

Mmmm, doncs al final ha quedat boníssim. Si és que en cuina s'ha de perdre la por.

Anònim ha dit...

Pues hace un tiempo me hice el pollo a la Becks... rico rico!

sukkus ha dit...

Pues ahora nos toca el pollo a la Weizen, no? A ver qué tal xD. Bueno, veo que has arreglado el problema de los comentarios.

Anònim ha dit...

Esta receta la he ehcho en casa, pero en vez de poner la cebolla, le he puesto sopa de cebolla (por ejmplo la del mercadona).

Ah, y tampoco le he puesto una Bitsburger, sino otra marca.