16 de novembre 2007

Una mica d'humor si us plau...

Realment en aquest país els polítics sempre han de gastar temps i recursos en tonteries. La noticia catalana del dia és la "indignació" que el president ZP fes broma sobre les Rodalies. Entendria l'enuig si això es fes en el Parlament, però en un programa d'humor, on el presentador et deixa la broma a ou, doncs trobo molt bé que el president la faci. És de salut mental i democràtica poder fer humor sobre qualsevol tema, les nostres misèries, defectes, tragèdies i complexes, sempre que es sàpiga fer sense mal gust i no em sembla el cas.
Que la situació de Rodalies és inadmissible i que s'ha de demanar responsabilitats al govern central i el president està clar. Però en comptes de criticar tonteries com aquesta, podrien també ser més proactius i ajudar a reconduir la situació. Més indignant que fer broma trobo la majoria d'aquests polítics que tan critiquen van en cotxes oficials amb una patrulla que els hi obre pas davant dels embussos diaris que es formen. Davant la incompetència que cada dia ens demostren, més valdria que es quedessin també col.lapsats, així no podrien provocar els merders que monten.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Doncs jo no hi estic del tot d'acord...

Que el Buenafuante fagi broma, d'acord, però el ZP, ´després de la incompetència del seu gabinet, especialment la Maleni, el que hauria de fer és de cada 4 paraules que sortíssin de la seva boca, demanar 5 vegades perdó, especialment a aquella gent que ara per 4 hores enlloc d'una cada dia per anar a treballar.

Sempre he pensat que l'humor és una de les millors teràpies i armes, però el que trobo absurd i fora de lloc, es que un president se'n foti d'aquesta manera de la seva ineptitud, com si tant se li´n donés la pèrdua en la qualitat de vida de un bon grapat de persones... Això ja és amb "nocturnitat i alevosia"! Les bromes, millor que les hi deixi als de Polònia

sukkus ha dit...

Doncs jo segueixo sense trobar-ho tan greu. Segons això, no cal que visitin cap programa d'humor, perquè si el Buenafuente fa la conya d'arribar tard i ell s'ha de posar seriós i fer una xerrada demanant perdó, no cal mirar programes d'humor.
Insisteixo, les responsabilitats, on toqui; que demani perdó al Parlament, que vagi a les localitats afectades i sobretot que recondueixi la situació urgentment.

Anònim ha dit...

Però a veure un moment...

Si el tiu va a gavà i demana perdó i després surt per la tele i se'n mofa, jo crec que encara pot emprenyar més a la gent de Gavà!

Jo crec que no és feina dels polítics enriurese'n de les desgràcies que causen amb la seva incompetència. I si el buenafuente li fa la conya d'arribar tard, un bon estadista, hauria d'agafar i dir alguna cosa diferent a la que ell va fer, i fins i tot podria fer gràcia.

És com si m'opera un metge d'apendicitis i m'acaba fent la fimòsi, i quan em desperto em diu... "jajajaja, saps què, encara no t'he operat d'apendicitis, però veus el que porto a la mà... si tiu... t'he tret el pellejo, a que fa gracia???"

Doncs jo el primer que li foto és un parell de clatellots al metge.

Bé, pel que veig, hi ha moltes maneres d'interpretar-ho, però crec que a Espanya s'estan perdent una mica les formes i la diplomàcia, només cal veure el Rei.

sukkus ha dit...

Home, la comparació és per mi demagògica a menys que realment llegís malament la notícia. Pel què em va semblar entendre la mofa només es va limitar a la contestació de: has venido con cercanías, no? Vull dir no van seguir fent un diàleg rient-se dels "idiotes" que cada dia estant tardant 4 hores per anar i tornar de treballar, no?

En fi, que naturalment hi ha qui ho veu de maneres diferents (fins i tot entre la gent de Gavà,perquè l'altre dia hi havia una carta d'un lector afectat que opinava semblant a mi) i en la diversitat d'opinions hi ha la riquesa, però l'exemple que poses no em sembla comparable. Ho podria ser, com he dit abans, si quan va anar al congrés a donar explicacions s'hagués rigut de la situació creada.

A partir d'aquí jo no seguiria punxant en el tema, sinó que el què li diria és que com és que després de tants dies només s'hagi obert parcialment una línia.

Marc Gil ha dit...

El tema no és tant que el ZP hagi fet una brometa. El tema és que hi ha una tia de ministra, una tal Magdalena Álvarez, que s'està enfotent cada dia de tota la gent que ha d'anar a treballar. Tu creus que és normal haver-se de llevar cada dia a les 5 del matí per arribar a les 8 o 9 al curro? Jo crec que no.

A més, Magdalena ja va dir en el seu moment que "Esto de cercanías hay que tomárselo con humor". A veure si té els sants ous de dir-ho davant de tots els usuaris un matí.

I ZP defensant la gestió d'aquesta incopetent.

Però, ei, ens ho hem ben guanyat! 20 anys fa que l'AVE hauria d'estar llest. 20!!!

Però no, nosaltres som tan gilipolles que ens clavem punyalades per un plat de llenties, siguin Convergents, socialistes o republicans. I mira, mentre la cosa va tirant per inèrcia, doncs aquí no passa res. Ens foten l'Estatut, els calers, les inversions i el pél. Nosaltres berregem, diem "això és indignant, indignant!!" I ells ens miren i diuen "sí, sí...todo muy mal. Bueeeeno, a ver qué piden los andaluces, que ya se sabe que quien gana en Andalucía tiene la Moncloa".

Sempre ho he dit, tenim la classe política que ens mereixem. I al final no sé si sóc un "català emprenyat" o un "català subnormal".

Anònim ha dit...

deus tenir raó

sukkus ha dit...

en temes d'opinió tan subjectius, ningú té raó, tot punt de vista és igualment respectable