27 de novembre 2007

I ara en Woody...

Primer va ser la Red Bull Air Race i ara és en Woody Allen qui anuncia que no rodarà les dues pel.lícules addicionals que estaven previstes en el nostre territori. Realment sembla que és més interessant promocionar la nostra ciutat a base d'alcohol barat i deixar destrossar la ciutat als hooligans britànics. Una llàstima l'ocasió perduda davant d'un dels millors directors del cinema actual.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Motivos? presiones mezquinas.
He leído que querían cambiar el guión de la película. En vez de que Penelope fuera a barcelona por un curso de cocina, fuera a estudiar catalán... No se si será cierto este tipo de presiones "políticas"

Anònim ha dit...

Quin fàstic de ciutat, i tal com va la cosa, això no ho canviaran els de dalt.

Quina pena que donem

Marc Gil ha dit...

Lo del guión para que aprender catalán me parece bastante patético, de ser cierto.

Además a día de hoy, ya lo dije alguna vez, nuestros mejores embajadores son el Ferran Adrià, la Ruscalleda i demás "monstruos" culinarios.

En fin...un poco "provincianos" si que somos si.

sukkus ha dit...

Collons, Alfonso, això no ho havia llegit, però de ser cert, seria lamentable. Voler canviar un guió d'una pel.lícula per motius polítics...

No sé, jo havia escoltat també coses sobre les polèmiques dels diners que s'havien subvencionat perquè es rodés a la nostra ciutat, etc. Però suposo que per qualificar-ho de pressions mesquines ha de ser alguna cosa més greu, tipus el què comenta l'Alfonso.

A part de la ràbia en sí del tema, una possibilitat menys de veure la Scarlett Johansson. Ara que ja sabíem que sortia per l'Apolo, per la pròxima podíem estar preparats. Si és que som...

Marc Gil ha dit...

I al Sidecar també va anar la tia. A l'antikaraoke!! jajaja

Aquestes americanes són totes iguals, tinguin pasta o no.

Unknown ha dit...

el que he llegit era que, en el guió original,el bardem era torero i ella volia fer flamenco o algo aixi, i al final li van dir que milllor que un sigui pintor i l'altre cuinera, o al reves.
pel que sembla, el Woddy ha pirat pq no tenia la pasta que li havien dit que tindria. Al Jaume Roures (de mediapro i el presi de la sexta)li han dit que no empreses que ja tenia emparaulades. I l'Ajuntament no pot finançar la peli en la seva totalitat.

Unknown ha dit...

el jordi del comentari d'abans soc jo, en txes. Com tinc oberta la sessió del gmail de jordi sanchez m'ha surtit per defecte el nom.