02 de desembre 2007

Sopar residents EK i festa residents 30-11-07

Van passant els caps de setmana i ens anem acostant a les tan desitjades vacances de Nadal. Aquest cap de setmana ha vingut marcat (mai millor dit) per la gran festa del divendres al Cafe Paradox d'Ingolstadt.
Si comptem però com a cap de setmana fer quelcom especial després de la feina, aquest cap de setmana començava ja dijous amb el sopar de residents d'EK, convocat pel extraoficialment cap de projecte de SEAT per al AU416. Sopar de pizzes i Weizen al clàssic Casa Rústica, i que crec que va sorprendre positivament els 14 que hi vam anar. Potser la invitació sonava una mica a compromís, però al final les cerveses van trencar el gel inicial i vam acabar rient molt i fins i tot allargant amb el jefe a fer una caipirinha al Outzerie.
I el divendres venia el plat gran: la festa anual de residents. L'excusa era el concert que feien el grup Tokata a la sala subterrània del Cafe Paradox. Tokata és un grup format per dos residents (Eli a la guitarra i Juan a la bateria), una nòvia de resident (Anna posant la veu) i un company alemany al baix. El seu repertori de versions pop i rock espanyol i anglès van amenitzar l'inici de la nit, abans que es passés a la sessió variada de winamp, mentre l'alcohol anava caient al ritme que incitaven els cubates a l'espanyola a tres euros. Potser massa barat perquè els records es van perdent a mesura que avança la nit i un es desperta a les 14h a casa el Fran, que molt amablement em va oferir un matalàs a casa seva (propera al local i que m'evitava agafar un cotxe, que no hauria passat del primer arbre que m'hagués trobat al pas). Una gran festa que però m'ha sacrificat el cap de setmana, doncs la ressaca d'ahir va ser tan de campionat que ni forces vaig tenir per veure el derbi. I és que és el que passa quan un porta tants caps de setmana tranquil i de cop es fot la festa de l'any.

Fotos festa

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ei´Jordi! com mola la pàgina, no?? gràcies per no dir res negatiu o dolent del nostre grup. L'únic comentari que afageixo és que Anna va amb dues enes ;-P

Moltes gràcies a tots aquells que veu venir a la festa del Paradox i vàreu aconseguir que el bon ambient i el bon rotllo s'extenguessin fins al final de la nit!! i sobretot per tots aquells que vau aplaudir-nos !! :-P

sukkus ha dit...

Ei Anna, òstia ho sento, vaja errada, veus, si és que no es pot escriure ressacós :). En fi, ja està corregit.

Respecte al grup, sincerament, i també he de dir que la meva oïda musical no és massa bona, però jo les versions les trobava molt aconseguides. I com ja et vam dir, la llàstima és que no poguessin donar més potència a la teva veu :). A veure quan és el pròxim ;)