25 d’agost 2015

Huacachina: welcome to hell

Després d'un tranquil dia a Lima (que com a capital tindrà el seu post final juntant les experiències de les dues estades), decidíem passar els últims dies a Huacachina, un oasi enmig d'un desert de dunes prop de la ciutat d'Ica.
4:30h en bus de luxe de Cruz del Sur ens acostaven a Ica, descobrint-nos el paisatge desèrtic que marca la costa sud de Perú. Un taxi ens acostava ràpidament a Huacachina, amb la piscina  de l'hotel Mossone prometedora per una jornada de relax. Abans però tocava fer l'atracció turística del lloc: el tour amb "areneros" (buggies) pel desert de dunes (un somni complert) i sandboarding per les dunes. Paisatges increïbles només enterbolit pels madrilenys borratxus que ens tocaven com a companys d'arenero i la brutícia present en certes parts. Després de fer dos descensos amb sandboarding (emocionant però menys impressionant del què a proiri sembla), tocava sessió de fotos amb l'espectacular posta de sol.


El paradís ràpidament es va convertir en infern. A la tornada, i amb una conducció clarament imprudent (arengada dels putus madrilenys), el buggie donava 3 voltes de campana al passar la cresta d'una mega duna. Moments de pànic fins que tothom aconsegueix sortir del cotxe, contusions lleus per l'Angi i luxació de colze en el meu cas.
En comptes de sessions de piscina, hospital (recolocar braç i enguixar),  discussions amb l'agència i denúncia policial abans d'iniciar el retorn a Lima el migdia segúent. Un accident que per sort arriba a la recta final de viatge i un únic consell:

NO CONTRACTEU MAI OVER SAND ADVENTURES A HUACACHINA

NO CONTRATEIS NUNCA OVER SAND ADVENTURES EN HUACACHINA

DO NOT EVER TAKE A TOUR WITH OVER SAND ADVENTURES IN HUACACHINA


0 comentaris: