06 de maig 2006

Red Bull Air Race

D'espectacular es pot qualificar la Red Bull Air Race que ha tingut lloc avui a Barcelona. Molta propaganda s'ha fet de l'event, el què ha atret segons els organitzadors la increïble xifra de 1.300.000 persones. De confirmar-se (si els números són com en les manis...) seria la concentració més gran de gent a Barcelona, superant les mítiques manis del retorn del president Tarradellas o contra la guerra d'Irak. I el fort és que tanta expectació ha fet desistir a molta més gent d'anar-hi, preveient l'allau humana que hi hauria a les platges de Nova Icària i Bogatell. Però la veritat que ha valgut la pena, jo que no he anat en cotxe ni transports públics, sino que venia a peu de fer un bon dinar al 15 nits amb el Sune i sun fill (company de l'empresa sueca amb qui hem negociat junts davant BMW els nostres preus) i amb un grandíssim lloc a segona fila de la sorra guardat pel Lluís i la Cris, no he patit massa els problemes de gent. Fins i tot la sortida ha estat prou ràpida.
I l'espectacle per qui no ha vist mai quelcom semblant era realment impressionant. Primer els entremesos dels paracaigudistes caient sobre la platja. I després veure 11 pilots malament del cap passant fregant per barreres de plàstic, fent girs, acrobàcies i superant els 400 km/h. I a sobre ha guanyat el favorit del públic, un hungarès veterà que ha fet les delícies de la gent (oblidant-se de l'únic representant espanyol que ha tingut una actuació discreta). Forces per sobre dels 11g i una de voltes sense perdre el somriure, que un es pregunta com hi ha gent capaç de fer aquestes coses.

1 comentari:

Anònim ha dit...

De la cantidad de gente doy fe. Coche aparcados en el paseo de av.Icaria. Masificación de coches. Gente haciendo pirulas de manera descarada ante la urbana. Y el colmo, es la primera vez que me piden el DNI para entrar en mi barrio. Qu falta de prevision, porque el año pasado ocurrio algo parecido (creo con la Merce)