03 de desembre 2006

München 03-12-06

Avui he sortit per fi d'Ingolstadt. No és que la ciutat estigui malament ni que la setmana hagi estat avorrida (cada dia menys dijous he tingut plan), però després de no veure el sol cap dia per culpa la boira del Donau (Danubi), doncs un ja tenia ganes de veure'l. A més tothom parlava molt bé de la ciutat, de la qual guardava pocs records però bons.
Aprofitant que la Montse i el Pello venien per veure uns amics, doncs he convocat al Carles amb qui ja havíem quedat per veure's un dia, i fer una petita reunió ETSEIB en terres muniqueses.

Una primera visita més turística per recordar coses oblidades i un bon temps per xerrar amb el Carles, a qui feia anys que no veia i teníem coses per posar-nos al dia. Entremig, doncs una volta pel centre, la típica Schweinwurst, les fruites banyades de xocolata freda (boníssimmmm), un cafè a l'equivalent del nostre Zürich i una caminada per l'Englische Garten. Una dia tranquil i agradable per conèixer una part de München. Caldrà completar-la més endavant amb una nova visita que ja m'han promès per veure els barris més autèntics. Un cop ja instal.lat espero que aquest sigui l'inici de findes de viatjar, que era un dels propòsits de la meva estada aquí. El pròxim si tot va bé, Nürnberg.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

ei Jordi!per fi em digno a escriure en el teu blog!
no res, només era per saludar i comentar un parell de cosetes de post anteriors:
* A Jena, aixo que dius dels supers no existeix, es més, no et donen ni bosa; has d'anar tu mateix amb la motxilla d'anar a clase per carregar tot i ben rapid!
*aixo de la boira..es una putada. aqui només hi ha boira algun mati, i en general esta fent uns dies molt bons (ahir 11° x la tarda, res a comparar amb la gelida Berlin). diuen que Jena es una de les ciutats mes calides d'Alemanya...
*Munich es molt maca, i si hi tornes, digues algo q t donare el telefon d'un compi tb de l'Etseib!

ens veiem crack
cuida't
Xavi David

Anònim ha dit...

Hi Caus!
Me alegro que te haya gustado München, pero no olvides sacarla proxima vez unas fotos de rubias. También es una "calidad" alemana. Y aún más importante, prueba las "Schweinshaxe". Buenismo (además te llenan para una semana).
Un saludo de Aachen (está lloviendo, que te imaginas ;-) ), también a tus vecinas.
Espero que nos veamos pronto.
un abrazo achim