25 de febrer 2006

SALA-MANDRA

Després de l'episodi del post anterior ens vam veure obligats a buscar-nos un lloc on sortir de festa. Davant el declivi dels nostres llocs últimament habituals, vam decidir experimentar i anar a un lloc del qual teníem bones referències: el Salamandra.
Situat a l'Av. Carrilet 301 a l'Hospitalet de Llobregat (junt amb la Rambla de la Marina), s'hi pot arribar fàcilment en cotxe, podent-se aparcar bé pels voltants, o amb metro, parada L1 Av.Carrilet.
El lloc té per suposat la seva pròpia personalitat, però si l'hagués de definir segons la meva experiència personal en discoteques, ho faria com un Razz en barat i no elitista. O com una barreja de Razz i Plataforma.
Entrada 7 €, una glòria respecte la tendència a l'alça dels locals de la ciutat comtal, sense cues (almenys en divendres), vestuari sense problemes, bon ambient i gent jove i d'estètica indefinida i grunge. Ple sense excessos, la sala és d'un tamany mig, no és una disco enorme però tampoc és un antro claustrofòbic.
La música és de l'estil de les discoteques mencionades, molt indy-rock conegut (potser no tan novedós ni experimental com Razz) i alguna concessió puntual a la comercialitat. Exemple que recordi: Placebo, Franz Ferdinand, Interpol, Vive la fête, o el omnipresent Hung Up de Madonna.
Un gran lloc que tinc el feeling es convertirà en una de les meves discos habituals.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

aiiixxx... si em fotessis cas mes sovint... ;)
cel·lebro que us agrades. Ara ja hi puc anar jo, si hi ha anat algu, no? XD

Anònim ha dit...

Salamandra MOLA ! :)

Al fin un sitio tipo RZZ pero sin gente con el fashion por las nubes y ganas de seguir pagando 15€ por un local abarrotado y cada vez más contaminado de pseudogrungies, niñas-poperísimas, quetemetoneng y otros monstruos de la noche. Cada vez estoy más contento de la decisión que tomé hace unas semanas de no volver a pagar por entrar en RZZ (si puedo entrar gratuitamente, me lo plantearé, pero si no .. ja s'ho poden comfitar!)