04 d’agost 2007

Bona sort Navarro

Finalment s'ha acabat el culebró de l'estiu basquetbolístic. Joan Carles "La Bomba" Navarro ens deixa per provar sort a la NBA i demostrar-se a sí mateix el què val.
Són 15 anys al Barça on ens ha fet gaudir del seu joc ràpid i espectacular, i on al costat de grandíssims jugadors com Bodiroga i Jasikevicius ha anat creixent fins a convertir-se en els últims dos anys en el referent clar, l'estrella d'aquest equip, que sense ell ha perdut molt. Només cal que donar-li les gràcies i desitjar-li sort en aquesta nova aventura.
Una aventura que comença de forma molt estranya. Navarro ha demostrat ser una excepció i de moment no es pot dir que marxi per diners, ans el contrari la seva jugada és d'alt risc. "La Bomba" també ha resultat ser-ho fora de les pistes i ensenya que realment vol provar-se en la teòrica elit mundial (un servidor ja va deixar clar fa uns dies la seva postura, però respecto la postura d'ell, a fi de comptes pertany a la meva generació que vam créixer amb la NBA com a gran referent). Amb un sou tres vegades inferior al què cobrava al Barça i 3 milions d'euros a deure, en Joan Carles es deu haver convertit en el primer europeu que travessa l'Atlàntic perdent diners. Clar que en un any queda com agent lliure i si té una bona temporada per demostrar el què val segur que aconseguirà l'any que ve un molt bon contracte, ja sigui amb Memphis o alguna altra franquícia.
Jugada estranya també la de Memphis, regalant una futura ronda del draft (si juguen com aquest any passat, serà una ronda alta) a Washington, per fitxar un home amb un sou baix i que pot marxar al cap d'un any. Realment sembla que més que un interés desmesurat en ell, l'acció té a veure en retenir a la seva estrella Pau Gasol, qui ha forçat clarament el fitxatge. Un Pau que ha de servir de guia perquè Navarro no s'estavelli com altres estrelles europees (Spannoulis, Macijauskas...). Memphis no té cap escolta destacat, així que minuts en principi tindrà, qualitat li sobra i on pot patir més és en la defensa d'homes molt atlètics.
Molta sort doncs Joan Carles i esperem que algun dia tornis amb en Pau i ens regaleu una altra Eurolliga abans de retirar-vos.

0 comentaris: