03 de gener 2007

Nou any: nou disseny

Perquè no es digui que un no comença l'any amb força, aquí va un primer esforç per cumplir el punt de treballar més aquest blog. L'ortografia ja fa uns dies que la comprovo més conciençudament que abans (malgrat que no puc garantir una eficàcia total), i avui he intentat entrar en el tema disseny. Vistes les dificultats de treballar amb l'antic template, al final he accedit al canvi suggerit per blogger de migrar-se als layouts proposats per ells i d'aquesta manera poder modificar coses sense ésser un expert en html. Com vista la càrrega de treball, no em veia amb cor aquest any d'aprendre realment aquest llenguatge de programació, el canvi m'ha permès incorporar ràpidament unes quantes coses que feia temps hi anava al darrere:

- Links de "Post anteriors" i "Posts posteriors" al final de cada pàgina.
- Resum general de categories amb possibilitat d'accedir a tots els posts de cadascuna d'elles.

Ambdúes característiques són molt fàcils d'obtenir amb el nous layouts predeterminats, així que la feina ha estat introduir-hi els elements personalitzats que tenia, però finalment ho he aconseguit. De pas s'ha actualitzat el disseny, encara que em queden modificar alguns detalls que no m'agraden. Espero que els canvis agradin als lectors i s'accepten suggerències.

4 comentaris:

xavi ha dit...

ei jefe!!
si que has fotut canvis al blog, si!!

ara entenc el teu cansanci d'ahir a la nit, i dient: puto blog!jaja. t'ha quedat prou maco.

apart, he estat llegint tots els teus proposits d'any nou...jaja, com vagis sense ascensor a Audi, amb tantes reunions, vols dir que no perdras tots els temps entre mig caminant amunt i avall?;).

ens veiem aq tarda crack
a cuidar-se

sukkus ha dit...

Jajaja, no et pensis, el major canvi és que ara puc canviar coses facils com colors, estructura de la pàgina, etc. de forma fàcil, però això va ser 5 minuts. El problema va ser reconstruir el disseny antic que tenia sobre la nova plantilla: foto de bcn, fons negre general, carregar-me coses de la plantilla predeterminada, etc.

Sobre l'ascensor, les dues últimes setmanes ja ho feia. Els ascensors d'Audi van molt lents i hi ha molta gent esperant-los, així que si no estan ja a la teva planta, tardes menys a peu i a sobre cremes calories.

Bis heute abend

Anònim ha dit...

ei, m'agrada el disseny!!!
No cansa tant els ulls!

sukkus ha dit...

Sí, ja que aquesta era una crítica feta en el seu dia al format negre, ara que m'és més fàcil modificar els colors, he pensat que no estaria malament mantenir el format negre q m'agrada per a les parts no lectores, i canviar a fons clar i lletres fosques la part lectora. Fins al canvi als nous layouts de blogger no tenia els coneixements per fer-ho xD