10 de juny 2007

Fronleichnam

I amb aquest últim pont es tanca l'època més festiva d'Alemanya, quedant el següent pont fins els llunyans Tot Sants. Per concloure la ratxa de pont en pont i tiro perquè em toca he rebut la visita de l'Achim i l'Andreas, amb els quals m'he estrenat amb visites pels voltants d'Ingolstadt.
Arribats el dijous al migdia, la seva estada m'ha servit per finalment visitar Regensburg de dia. Desgraciadament tots ens vam deixar la càmara, així que segueixo sense poder mostrar fotos d'aquesta bonica ciutat que de dia va confirmar les impressions de les nits de festa. Creuada també pel Danubi, Regensburg en treu més profit d'ell amb un passeig fluvial amb diferents Biergartens i ponts que comuniquen el centre amb un petit centre neuràlgic a l'altra banda, amb racons interessants per visitar. Per la resta tot el centre mereix la seva visita, un casc antic on junt amb la seva catedral gòtica destaquen els seus carrers estrets peatonals on història i ambient juvenil (degut a la seva universitat) es barregen magníficament. Unes Regensburger (salsitxes) per començar, unes quantes cerveses per compensar la calor d'aquests dies, sopar en una terrassa, música en viu en un pub i retorn a Ingolstadt doncs les forces no donaven per una nit de festa completa.
Divendres tocava Munich de nou, que realment ara feia temps que no visitava. Com els tres però ja hi havíem estat no calia fer la típica visita de veure com més millor. Primer vam quedar amb la cosina de l'Andreas, després una curta passejada pel centre per anar cap els Englischer Garten, el parc més gran de la ciutat. A diferència de la meva primera visita a l'hivern, aquest cop sí vaig poder viure el Biergarten de la Chineschiche Turm, un dels més grans que he vist. Sopar asiàtic per agafar forces i cap a Ostbahnhof, una zona de festa de la qual m'havien parlat però que encara no coneixia. Al costat de l'estació del mateix nom es tracta d'una antiga zona de fàbriques reconvertides en zona de festa, recordant doncs al nostre Poble Nou. Dins d'ella destaca la Kulturfabrik, on hi ha la més gran concentració de locals, una vintena entre bars i discos dins d'aquesta instal.lació. En quant a ambients una mica de tot, això sí, sempre mantenint l'aire pijo que manté sempre la ciutat. Finalment ens vam decidir pel Willenlos (després de què en la primera opció no ens deixessin entrar, problema internacional en tota gran ciutat), un local amb música variada amb èxits actuals i de les passades dècades.
Dissabte va tocar visitar Eichstätt, una petita ciutat a uns 20 km d'Ingolstadt, en ple centre del parc natural de l'Altmühltal i que encara no havia tingut ocasió de visitar. També historica per ser seu arquebisbal, a més de tenir una petita universitat, el lloc és perfecte per passar un dia de relax en un ambient tranquil i acollidor. De pas vaig poder recollir informació de rutes ciclistes del parc natural, per si algun dia m'animo a agafar la bici més seriosament. Al vespre la visita de rigor a Ingolstadt, abans d'anar a la Diva a veure la jornada futbolística entre cerveses i cocktails. Finalment unes quantes cerveses més a casa, abans de despedir-nos avui després d'un bon esmorzar i quedar per d'aquí a tres setmanes, però aquest cop ja a Barcelona.

Fotos

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Hey Jordi,
espero que te hayas recuperado bien de todas las cervezas que hemos tomado juntos este finde!;-) Referiendo a los detalles de viaje a Eichstätt (una ciudad???? con sus 12mil habitantes???) tal vez se debe notar que para mucho no valias este día ;-) jaja.... la edad
Pero en este camino: MOLTES GRÀCIES por la invitación y todo alrededor. :-)
Espero que nos veamos en tres semanas en Barcelona > FIESTAS!!!
un abrazo Achim
(damit du es weißt, ich habe alles auf Katalan gelesen;-)

Odisseu ha dit...

ei!!!

l'Achim estara a Barna per la BBQ?

Joder quant de temps sense veure a l'Andreas!!! jejejeje

sukkus ha dit...

Achim, en España se considera ciudad a partir de 10.000 habitantes ;). Cuanto es en Alemania?

JD, sí, si està invitat podria venir a la BBQ xD. Ja li vaig dir que t'enviés un mail

flop! - Ivan Rodriguez ha dit...

jajaja, kus, molt lleig aixo d'agafar fotos de la web de la discoteca on surtin ties guapes! Que jo pensava, joer com li ha fotut morro per fer-los aquestes fotos!! XD

sukkus ha dit...

Les fotos posades són o generals o nostres o de les ties que estàvem rodejats i que al dia següent ens enrecordàvem xD

Odisseu ha dit...

jejeje

quina casualitat que nomes us enrecordaveu de les guapes!!!

;-)