17 de juny 2007

Mens sana in corpore sano

De tant un tant necessita un cap de setmana tranquil. I així ha estat aquest, sense que això impliqui que em senti molt bé. El refredat que arrossegava que em treien ganes de sortir de festa, les previsions de tempestes que descoratjaven qualsevol planificació d'excursió o viatge curt han fet que decidís quedar-me per Ingolstadt amb un cap de setmana sa sense gens d'alcohol (la d'anys que devia fer...), anant a nedar els dos dies (seguint la tònica d'esport que he començat aquesta setmana) i aprofitant per reviure capítols de la primera temporada de Lost, veure el reportatge Root of all evil?, llegir Los Miserables de Victor Hugo, escriure al blog (amb la tasca de recerca que he necessitat per un dels posts), així com anar de compres i certes tasques domèstiques.
Cap de setmana doncs de purificació del cos abans de començar les vacances, que queden només dues setmanes. I de pas el descobriment de la Freibad d'Ingolstadt (piscines públiques descobertes). Es nota els diners que té la ciutat: a part de no haver vist encara cap pobre pel carrer, a més de la Volkfest que tenia una fira espectacular, les piscines d'estiu són espectaculars. Piscina olímpica, piscina de 20 metres de poca profunditat per estar relaxat, piscina per nens petits i piscina d'esbarjo amb 3 pistes de foam i tobogan enroscat. Tot rodejat de grandíssimes extensions de gespa, banys, vestuaris i bar amb terrassa. Entrada 3 € i 1,4 € per un servidor (abonament de 10 cops més carnet estudiant).

2 comentaris:

Odisseu ha dit...

home, si vols no beure alcohol durant un temps... et puc dir que fer... es molt trist, pq l'altre dia a un sopar amb 2 copes de vi ja anava mes pet...jejejeje

La veritat que a la nostra edat ja ens hem de comencar a cuidar-nos, jejeje

Marc Gil ha dit...

És com tot en la vida...l'excés és el problema. Jo com que podria ser considerat alcoholic de cap de setmana també he de moderar la ingesta. La meva solució és beure birra. Té menys graduació i al tenir gas omple més. De manera que acabo bebent menys alcohol. Això sí, he de reconéixer que al Galway m'ho posen difícil quan comencen a convidar a xupitos. Aquest és l'enemic, el xupito!!

Equilibri, equilibri. Una mica d'alcohol, una mica de drogues, una mica de sexe i força rock'n'roll...jajaja. Va, va, poseu estudi i esport també. :D