19 de juny 2007

I finalment el miracle no va ser

Durant molts minuts semblava que podia passar l'impossible, però al final es va imposar la lògica... i la veritat em va afectar poc. Poc perquè realment considerava que no ens mereixíem guanyar aquesta Lliga, clar que fot que la guanyi el Madrid, si hagués estat qualsevol altre equip, encara hauria importat menys. Però sent justos, el Madrid sense fer res de l'altre món, com a mínim, ha estat fort en els moments finals i com ja deia fa una setmana la seva última ensopegada no la vam saber aprofitar. Amb aquesta última derrota es tanca una temporada horrible, on un equip creat per guanyar-ho tot, ha guanyat només els dos títols de menys importància.
El problema: Laporta ha caigut en els errors del passat. Criticava el fitxar homes que ho havien guanyat tot amb contractes llargs i desorbitats... i un cop ha aconseguit un equip guanyador ell mateix s'ha encarregat de corrompre'l renovant als cracks per masses anys i incrementant notablement els seus sous. Això junt amb una premsa que començava a tractar l'equip com els nous galàctics abans de començar, ha servit per tenir un equip amb excés de confiança i tensions en el vestuari per certes contemplacions davant els cracks.
El pitjor és que a pesar que les decepcions s'anaven succeïnt l'equip no ha sabut reaccionar. Els cracks no han estat bé, però encara són els que han anat mantenint mitjanament l'equip, perquè el rendiment de l'ara anomenada "classe mitjana" (eufemisme pels antics pavones) encara ha estat pitjor, salvant a Iniesta.
Esperem que serveixi d'escarment per l'any que ve i que s'aprengui dels errors. Més exigència als cracks i renovació de la defensa i pivot defensiu i esperem que l'any que ve poguem tornar a celebrar quelcom.

1 comentari:

Marc Gil ha dit...

Aquesta junta que té el Barça és una Junta de Mediocritat. Des de que certs membres de la junta van dimitir per principis (la qual cosa ja diu molt d'ells) això va començar a trontollar. Afortunadament encara hi havia una inèrcia suficient com per guanyar una Champions...Però aquesta inèrcia s'ha esgotat.