18 d’agost 2013

Alona Beach

Última nit a Alona Beach, el poble més turístic de Panglao a Bohol. 3 nits en total que han complert les expectatives que buscava: les tortugues, una mica de festa i últim dia de relax de platja. De premi els esmorzars a primera hora del matí a les taules 1a línia de mar del Peter's House. Les seves quatre úniques habitacions permeten també establir cert ambient de comunitat i les inmersions em permetien trabar contacte amb el Jeppe, l'Ane i la Katribe de Dinamarca, qui a més de companys d'immersió es convertien en companys de sopar (homenatge anb tiger prawns incloses), copes... i festa per la nit!!
Després d'un mes força tranquil (llevat les nits del rooftop del Harold's a Dumaguette), la veritat hi havia ganes d'una nit amb més marxa. Les cerveses i les copes d'un vespre que semblava excessivament tranquil ens acabaven portant al Pinarella, on el seu amo italià, amb barret i estil Il Padrino celebrava el seu aniversari (amb espectacle de ball i percussió local amb foc inclòs) Bona festa barreja de locals, estrangers residents i turistes, on el Steve i el Henning (master divers de Genesis) servien de guies de les belleses locals i la seva marxa infinita.
Avui, ressaca com era previsible, combatuda amb esmorzar de fruita i dia de relax a la platja. Alona mateix no destaca en sí per ella, així que el millor és agafar un motorista que us porti a qualsevol platja més local de Panglao. Tenint en compte la mala mar que assetjava la nostra costa, el consell del Steve m'ha portat a Dojol, preciosa platja on hi ha un únic gran ressort deluxe i bastanta platja verge preciosa... I a l'estar a l'altre banda a resguard de les corrents d'aquests dies, una bassa d'oli perfecte pel dia proposat.
Un últim sopar a l'Alona Hidden Dream (una de les poques opcions raonables de preu en la zona concurreguda) ha servit per prepara una mica la ruta de demà amb la Celia, nova companya xinesa de viatge per un dia. Direm adeu als constants hello, sir... per descobrir les maravelles de l'interior de Bohol.



0 comentaris: