03 d’agost 2013

Bangkok II: alternative nightlife

Probablement quan un informa que se'n va a Bangkok, el comentari més escoltat és vigila amb els Ladyboys i amb les belleses locals que acaben resultar ser de pagament. Conceptes que fins ara només he vist al carrer a la zona de Sukhumvit, freqüentada a la nit especialment pel turisme anglosaxó i on hi ha els hotels que es poden permetre els solters (o no) de mitjana i avançada edat que disfruten creure's encara homes passejant-se amb belleses orientals amb la meitat d'edat. Esperant a veure què em trobo avui a Khao San (el "gòtic guiri mochilero" de BKK), sí puc donar fe que hi ha altres alternatives de festa a la imatge tradicional que tothom té al cap.
Sense haver d'entrar en un bar 100% thai amb tius que només tenen per objectiu emborratxar-se com més ràpid millor a base de sant hilaris, la millor opció actual està probablement a la zona "RCA", un carrer peatonal darrere l'autopista urbana Rama IX on es concentren nombrosos locals de marxa (un taxi rarament superarà els 3-4e). 
El consell local que vaig rebre va ser Route 66, un local enorme amb sala de música thai, sala tecno i sala i terrassa de música comercial internacional. 8e entrada amb cubata i cervesa, molts decibelis de música, molts grups de gent local amb la seva ampolla a compartir, algun petit grup guiri ben orientat... i molta bellessa local per ser conquerida for free...

0 comentaris: