05 d’agost 2013

Bangkok III: Khao San

La zona de Khao San és el paraís backpacker, mica en mica freqüentat també per families de viatge low cost. Guesthouses, bars i restaurants amb terrasses i nombrosos comerços de roba, canvi i thai massage mostren clarament les intencions d'adaptar-se al viatger que no necessita descobrir la Tailàndia tradicional. La zona de Rhatsburi és la més tranquila i caminant pocs carrers es pot descobrir que els teenagers i joves locals també s'acosten a la zona els caps de setmana.

Després d'arribar al Happy House en el Tuk Tuk que em faltava (mototaxi, bus, vaixell, metro, skytrain, taxi...) i d'una última patejada a la zona de Thweed per veure un últim temple, em refugiava de la tempesta de tarda en la còmode terrassa de la guesthouse, singha en mà, mentre esperava l'arribada de la Gemma i la Neus: ja tenim el grup al 75%.
Sopar català amb la Laura i la Marta (companyes de vol d'elles) i a descobrir l'autèntic carrer Khao San: un Lloret de Mar ple de bars, tendes, paradetes i venedors ambulants de qualsevol cosa, incloent menjars exòtics com escorpins o cucs que sincerament no he vist en altres barris (tinc els meus dubtes que ells s'ho mengin).
Després d'unes quantes voltes, trobàvem una taula lliure al bar amb més decibels del carrer, on turistes varis buiden tubs de cervesa (2,5l o 4l) o buckets de thai whisky.
Pels què vulguin continuar la nit amb més ball, existeix també algun club on seguir fins que el cos aguanti.
En el meu cas, el cos va preferir poder dormir unes poques hores per fi en un còmode llit després dels matalassos al terra dels couch surfings.

1 comentari:

Anònim ha dit...

No hemos coincidido por días. Ayer por la noche estuve comprando alguna camiseta en esa calle.
TT