19 de maig 2008

Això s'està acabant


Menys de dues setmanes queden per terres teutones i comença el sentiment de comiat i una mica de pena per deixar això. Tot i que encara queden els comiats oficials de la setmana que ve, divendres passat va significar probablement el comiat a lo gran de la festa d'Ingolstadt.
Després d'un petit escalfament dijous amb el cumple del Roger, divendres arribava el Rulo de visita i anàvem directes a l'ambient: el (pen)últim (com diria l'amiga Encarna) dia de Volkfest ingolstadtiana. Allà bevia amb l'ajuda a estones de l'Oscar i els companys de carrosseria un parell de Mass amb el Rebele i la seva dona, fins que l'efecte de l'alcohol desbordava la festa i començava a saltar cap a les altres taules. A la Nordbräu Zelt no hi havia la festa de la setmana passada a la Zum Stifl però el nombre de gent va fer la resta. Animats per l'ambient i el gran nombre de gent que finalment ens havíem reunit decidíem continuar. A la Diva compensàvem algunes baixes amb grans fitxatges per proseguir la nit, en la qual cubates i locals anaven caient: Lago Bar, Amadeus, Eiskeller... Probablement la millor nit de festa per Ingolstadt (a l'alçada de la del Paradox però recordant-la) i que malgrat haver començat a les 19 i poc i acabat ben passades les 5 fins i tot es va fer curta.
Com curtes van ser les hores de son fins que el Rulo (que a partir de la Diva va ser baixa per cansanci) em va despertar per fer quelcom dissabte. Així que rumb a München, on per sorpresa ens trobàvem amb la celebració de la temporada del Bayern. Un equip que fa molta ràbia, pressupost més alt nacional amb diferència, celebren un doblet (lliga + copa) de poc mèrit en un any on equip Champions com són fan el ridícul a la UEFA davant d'un equip rus en posicions de descens i que curiosament acaba quedant campió. En fi, suposo que per un fan del Bayern i juntat amb la cervesa gratis que repartien devia ser un gran dia. Nosaltres passàvem de refiló per la seva festa, a l'hora que recorríem els seus carrers cèntrics, menjàvem a la típica Augustiner, veiem la ciutat des de les alçades de la torre de l'Olimpiapark, preníem quelcom al meu bar preferit de tardes (el Glockenspiel de la Marienplatz), sopàvem a un tailandès i rematàvem la nit al Buena Vista.
Diumenge apareixien les pluges que desvirtuaven una mica la visita de rigor a Ingolstadt, però que paraven puntualment per a la barbacoa de comiat del Frank Beekmans. El futur marit de la Lorena, una cosina del Rulo, i per tant el millor plan (no previst a l'hora de concretar la seva visita) per tancar un gran cap de setmana. Si és que el món no pot ser més petit...

Fotos Ingolstadt
Fotos München

3 comentaris:

Anònim ha dit...

ei nano!!!

Falten 2 setmanes per a acomiadar-te de la ciutat, és ara, en aquests moments quan te n'adonaràs realment del teus sentiments cap a ella.

El meu consell, deixa't un momentet d'una nit entre setmana per a passejar per la ciutat. Val la pena veure sol tots aquells llocs per on has passat cada dia, i acomiadar-te en silenci

Tinc ganes de veure't!

Anònim ha dit...

ole jordi,ja gairebé de tornada a Bcn!ens deus tenir unes ganes...jo penso com en Joanda, pero no seré tant melancòlic; jo et recomano que la última setmana no dormis, que et passis cada nit fotent grills, birres i coses vàries que es poden fer a alemanya (beure més birres encara).

Disfruta dels últims moments, que no se saben les coses que un té fins que es deixen enrere...t'ho dic per experiència doble!!pero aixo si, sempre amb ilusio cap al futur!!si no baixes gaire carregat, baixam una birreta alemanya (Pils bitte), que hi tinc anyorança.

cuida't i fins aviat crack

Xavi

sukkus ha dit...

Bones cracks,

doncs sí, ara estem en aquella fase on malgrat tinc moltes ganes de tornar, un comença a sentir pena per deixar un lloc on s'ha estat vivint quasi dos anys, despedir-se de la gent amb la què un ha estat convivint, tot i que aquí espero que la majoria els retrobaré d'aquí poc.

El meu últim finde és un pont de quatre dies, així que segur que trobo el moment Joanda per fer el què comentes i que també sempre he fet quan he marxat dels llocs (fins i tot de Manresa xD).

Xavi, una Pils???? Tiu, aquí Bayern és Helles o Weizen :)