15 de maig 2008

Chichi Creus GM

He de confesar que la notícia em va agafar ahir ben bé de sorpresa, ni m'esperava que tan aviat es fes públic el nom del nou director general per la secció de bàsquet del FC Barcelona, ni molt menys m'esperava el nom de l'elegit. Superada la sorpresa inicial, m'alegro que finalment es prenguin decisions en una secció que després de l'afer Messina semblava sotmesa en l'inoperància i el caos més absoluts. Contràriament al què he llegit en algun cronista crec que l'anunci es fa en el millor moment: sí, demà comencen els Playoffs acb, però què millor pels jugadors actuals que saber que es pretén construir un projecte de futur (alguns mitjans tremendistes insinuaven el camí cap a la desaparició de la secció) i que el responsable que ha de decidir la seva continuitat o no està a les grades.
Sobre la idoneitat de Chichi Creus o no pel càrrec el temps ho dirà. Ni cauré en els elogis desmesurats d'alguns, ni el seu suposat "perfil baix" d'altres que sembla que només es pugui apostar per gent constrastada (com si el gran Savic hagués fet res espectacular cobrant 1.5 milions d'euros). Efectivament no té experiència en el càrrec, però efectivament és algú carismàtic, honest, amant, entès i seguidor d'aquest esport.
El gran dubte ara és saber si la seva arribada és una premonició d'una hipotètica futura contractació de Pepu com a entrenador un cop finalitzat els JJOO i ell és l'avançada fins a la seva tardana incorporació per anar perfilant l'equip. En tot cas una bona notícia saber que ja hi ha algú planificant el futur, un futur que dependrà també molt de l'actuació de l'equip en aquests Playoffs.

1 comentari:

Anònim ha dit...

a mi m'agrada, crec que té seny, personalitat i amor al bàsquet. No sé com ho farà, però li desitjo U millor