11 de maig 2008

I am the champion!!!

2003: jfm4444 (Jaime), 2004: sukkus, 2005: sukkus, 2006: BarMarc (Markitus), 2007: eddieruls (Javi)... 2008: sukkus de nou.
Aquest cap de setmana ha acabat la 6a edició de la Supermanager i després de dos anys de subcampionats torno a regnar en la nostra especial lliga privada Passotistes. Ha estat un any complicat, molt més del què mostra una classificació final on la diferència aparent s'ha assolit en les tres últimes jornades. El gran nivell d'informació donat aquest any per la pròpia acb.com en la taula de mercat de la lliga virtual ha elevat considerablement la qualitat general dels participants, que obtenien sense perdre gens el temps dades tan importants com valoracions per pujar i perdre diners o minuts jugats. Això va fer que a pesar de tenir un inici molt bo (sense arribar al grau del 2005 on un magnífic començament em va portar a la 27a posició de l'absoluta a la jornada 7), les jornades anaven passant sense aconseguir pujar posicions considerablement. Els altres campions també fluixejaven, però Charly, Carrasclet, Lluitxi i el debutant Jordi Contreras imposaven un ritme frenètic. I quan un començava a destacar apareixia també de darrere en Pau Gil per sumar-se a la lluita final per la victòria junt amb el Carrasclet i un servidor, amb alternances fins al final. Just és reconèixer però que s'hauria de veure què hauria passat si en Charly no hagués marxat a fer la volta al món... Mostra de la duresa d'aquest any és que a diferència d'altres anys de domini absolut del guanyador, aquest només he guanyat en broker i rebots d'específiques, quedant AliGil (Pau) primer en anotació, Lluitxi dominant els triples (amb gran duel entre... els seus dos equips) i BarMarc en assistències (també duel estelar amb el seu germà i jo, amb una assistència de diferència final entre cadascú).
Contràriament al què és habitual el meu final ha estat perfecte, el què m'ha permès acabar en el què diria ha estat la millor posició en l'absoluta de tots aquests anys: 193è (amb més de 300.000 equips). Medalles TOP500 i SM250 i diria que també record personal de puntuació final. No només això, sense haver-ho seguit acabo de descobrir que he quedat primer de la classificació local (també per primer cop), sense saber exactament qui està inclòs (queda clar que no és tota Barcelona, potser Districte postal?) però amb 979 equips rivals.
Un any on clarament s'havia de disposar de Rudy i Marc Gasol com a fixos (dos jugadors que novament l'any que ve probablement no hi seran), i Reyes i Splitter quasi sempre. No ha estat un mal any pels bases, on entre Ricky, Lakovic al principi, Sada, Sergio Sanchez al final i Shammond i Marcelinho més regulars durant l'any, sempre hi havia alternatives. Més dificil ha estat pels alers degut a les fugues anuals de les grans figures: fora de Rudy la resta era constants alternatives entre jugadors amb ratxes (Douglas, Gomis, Bulfoni, Tomas, Mumbru, Mickeal, Ignerski, Stojic, Pecile...). Un any clarament nacional, els grans dominadors de la competició i amb un nivell força baix d'extracomunitaris.

2 comentaris:

Xènia ha dit...

Jordiiiiiiiii!!!
ahora toy leyendo tu blog!!!
enhorabuenaaa campeón de la edición Supermanager ;)
Xènia

Anònim ha dit...

Felicitats Jordi!!

bé, jo com a mínim no he acabat últim com en l'anterior ocasió.... encara que jo se si això em consola, jajaja
Fins aviat
Sergi
(a veure si aconsegueixo que es publiqui el comentari aquesta vegada!)