01 de gener 2006

Changi airport

Es realment increible l'aeroport de singapur, el mes modern que he vist a anys llum de qualsevol altre de europa o usa que hagi estat. Esta realment pensat per la multitud de gent que passa per aqui en transit a d'altres destinacions. Aquest post l'estic escrivint aqui mateix, gracies als molts ordinadors amb connexio gratuita a internet que hi ha... Bars, restaurants (24h obert), botigues que no t'acabes, jardins tropicals a la "terrassa" de l'aeroport, piscines, jacuzzis, hotel, sales de massatges... realment un gran negoci montat pero que ajuda a fer mes suportables les esperes d'avio. Llastima que no tingui mes de 5 hores (total, entre 4 o mes ja no em ve d'aqui), amb la qual cosa podria haver visitat la ciutat amb uns busos que naturalment tambe monten per a la gent que s'ha d'estar mes hores. Tot emmoquetat, net, silencios, ben organitzat, un aeroport increible...

2 comentaris:

Anònim ha dit...

A ver cuando nos cuentas más cosillas de Australia :)

Anònim ha dit...

Eh, eh, with the calm, primera vez que me puedo conectar desde mi casa una vez llegado a bcn (el lunes quedé y me fui a dormir a las 15h por el jet lag :)).

En Singapur ida me compré una libreta que utilicé a modo de diario durante el viaje para ahora ir haciendo posts aquí sobre él y que no me olvidase de nada ;)