19 d’agost 2008

Massage: ni bum bum i uns quants dolars menys

El mati seguent el teniem lliure, aixi que vam aprofitar per dormir una mica mes i esmorzar amb la calma. Com aixi i tot ens sobraven un parell d'hores i teniem els ossos destrossats de tant bus i tren, vam decidir anar a buscar algun massatge. Podiem haver anat a un spa que vam veure anunciat, pero ens va picar la curiositat un lloc que haviem vist la nit anterior d'aspecte mes que dubtos. Aixi que vam anar fins alla i efectivament era un lloc on oferien de tot i per curiositat vam decidir entrar a veure com era... Unes escales duien a la part de dalt, on unes lliteres en una sala fosca donaven un aspecte d'antro considerable. El millor que podiem haver fet era marxar, pero ja alla vam acabar pensant que ens farien el massatge igual. I aixi va ser, nomes que els 100.000 VND no van ser fins l'hora promesa, sino fins que es van cansar al cap de mitja hora (fins aqui el massatge havia estat correcte i m'havia deixat l'esquena com nova). La timada menor pero no va ser aquesta, sino que la vam descobrir el dia seguent el Miguel i jo quan buscant els nostres dolars vam veure que havien volat un parell de billets de 100 $. Malgrat estar mirant regularment a la rinyonera havien estat suficientment vives per en algun moment, fer-se amb ella, robar un parell de billets (que no es notarien en la mirada rapida posterior al massatge) i deixar-ho com estava.
En aquest instant m'agradaria presentar-vos el gran invent de la collonera. Es una especie de rinyonera molt fina que un porta sota els pantalons. Te una doble funcio: en cas d'atracament per violencia, un pot donar la cartera amb diner efectiu pel dia i intentar que passi desapercebuda la resta. El segon es que fins i tot fent-la visible en certs casos (quan un necessita treure mes diners per comprar alguna cosa), segueix estant en un lloc nomes accessible per tu.
Moral de la historia: si voleu un massatge normal aneu a un spa (de totes maneres vigilar els diners igualment). Si algu vol quelcom mes que vagi amb peus de plom, ideal anar nomes amb els diners justos pel servei. La collonera sempre a sobre (menys quan estiguis a l'aigua perque no les fan impermeables). Si l'hagues mantingut lligada en comptes de posar-la a la rinyonera no hauria passat res. La veritat que despres d'un dia es un organ mes entre la panxa i els ous que un no nota. Sino, com el Xavi, amb la rinyonera sencera sota el cap, encara que sigui mes incomode.

0 comentaris: