30 d’agost 2008

Snorkel, Jetski i retorn a Saigon

Si un vol fer alguna cosa a Phu Quoc, a més d'estar estirat a la platja de davant del ressort té dues opcions: llogar una moto i recórrer l'illa pels seus camins polsegosos (no especialment atractiva i per variar bruta) o apuntar-se a algun tour de snorkel. Nosaltres vam agafar el del Rainbow Bar (17$) i l'experiència va ser molt positiva, per fi una activitat organitzada a Vietnam que surt rodona. Per començar a diferència dels altres llocs no sobreexploten els grups i està limitat a 10 persones (nosaltres vam ser 8), la qual cosa redueix les estones d'esperes i organitzatives. L'equip de snorkel aquest cop era professional, amb nombroses ulleres i tubs diferents i aletes. I finalment es notava que anaves amb gent que coneixia la zona i s'interessava pel buceig: aquí no hi havia festa al vaixell, però les tres aturades eren en llocs amb corall en bon estat (després de la gran barrera d'Austràlia el millor que he vist) i peixos variats en color i tamany.
Punt i apart en aquest punt per narrar l'atac que va patir el Xavi per segons ell un tauró petit (un pam de tamany), atac que no li va deixar marca a l'esquena però va espantar-lo el suficient per no tornar a l'aigua. Suposo que com diu ell, hauríem d´haver-ho viscut els demés per entendre-ho.
El dinar es va fer en el vaixell amb marisc fresc aacabat de capturar i amanitzat amb rom vietnamita que entrava molt bé. En ben dinat una parada per comprobar que la pesca no és el nostre (envoltant a un vietnamita que va pescar 5 peixos, nosaltres no vam fer cap captura) i retorn al port d'An Thoi, per amb el minibus anar a la bonica platja de Bai Son, idílica si no fos per totes les activitats que ocupen l'espai de sorra (kayaks, bar, moto d'aigua...).
I aquí va ser quan vam decidir provar una cosa que feia molt de temps que volia fer: les motos d'aigua. Una experiència increïble de 15 minuts molt intensos: sensació de velocitat molt gran, saltar per sobre les onades que ens feiem creuant-nos nosaltres (ja que la mar estava plana) i especialment fer trombos enfonsant el morro de la moto sense intentar caure. Una diversió assegurada que lamentablement al nostre país surt molt cara.
La nit la vam passar a l'hotel jugant a billar, vist que el teatre d'anar a les fosques per la platja per anar al Rainbow tampoc valia la pena. El plan hauria estat montar un botellón amb les austríaques a la fosca platja de davant l'hotel amb un ipod i els altaveus que tenia una, però la idea va sorgir massa tard.
El matí següent els ultims banyets i retorn cap a Saigon per finalitzar l'experiència vietnamita.

0 comentaris: